Završila 10. sezona KMNL „Bl. Miroslava Bulešić“

Završila je još jedna, 10. po redu sezona Katoličke malonogometne lige „Bl. Miroslav Bulešić.“  Pobjednik je Ekipa Sv. Josipa i Sv. Lovre koja je time osigurala nastup na državnoj završnici koja se održava u Dubrovniku. 

Za pobjedničku ekipu nastupali su:

Ivan Jendruša, Stipo Goisilović, Marinko Marković, Valter Cetina, Loren Ivanošić, Vedran Vitasović, Damir Mihovilović, Alen Peršić, Milivoj Simeunović, Andrej RAdulović, Ervin Radulović, Goran Kvaranta, Zvonimir Milatović i voditelj ekipe Albert Cvitanović. Drugoplasirana ekipa je MNK sv. Antun, a trećeplasirana je ujedno i ekipa dobitnik nagrade za Fair-play iz župe Sv. Ivana Krstitelja.

Najbolji pojedinci ove sezone su: najbolji strijelac dolazi iz pobjedničke ekipe Milivoj Simeunović, Najbolji golman je iz ekipe FRAMA Davor Kraljević, a najbolji igrač je Robert Pezić iz ekipe MNK Sv. Antun. Još jednom čestitke svim igračima i njihovim ekipama na fer i korektno odrađenoj 10-oj sezoni KMNL Bl. Miroslav Bulešić.

Na završnici održanoj u Dubrovniku od 26. do 29. svibnja, gdje su nas više nego ugodno prihvatili I smjestili, pobjednička ekipa Sv. Josipa I Sv. Lovre igrala je u skupini A koja se igrala u Župi Dubrovačkoj sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Riječkom nadbiskupijom I Đakovačko – Osječkom Nadbiskupijom. Nakon dvije pobjede I jednog poraza kao drugoplasirani su se plasirali u četvrtfinale te tamo izgubili utakmicu od kasnijeg finaliste iz Mostarsko – Duvanjske biskupije. Pobjednik završnice je bila ekipa iz Dubrovačke biskupije. (Mate Jadreško)

Scroll to Top