Opći uvjeti korištenja web stranice

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice miroslavbulesic.com koja je u vlasništvu Vicepostulatore kauze bl. Miroslava Bulešića, s poštanskom adresom Župni ured Fažana, Župni trg 4, 52212 Fažana. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni miroslavbulesic.com vlasništvo je Vicepostulatore kauze bl. Miroslava Bulešića te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni miroslavbulesic.com potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Vicepostulatore kauze bl. Miroslava Bulešića te stoga ona nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice miroslavbulesic.com isključivo je na odgovornost korisnika. Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice miroslavbulesic.com. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice miroslavbulesic.com pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa Vicepostulatoru kauze bl. Miroslava Bulešića od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na miroslavbulesic.com.

Informacije o vlasniku internetske stranice miroslavbulesic.com:

Vicepostulatora kauze bl. Miroslava Bulešića
Poštanska adresa: Župni ured Fažana, Župni trg 4, 52212 Fažana, Hrvatska

Scroll to Top